Vždy chutné
Recepty
Doba přípravy
Vše
Buřtguláš
doba přípravy
20-30 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Špízy á la Krahulík
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Krahulecká patnáctiminutová hostina
doba přípravy
15 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Hamburgery s trhaným vepřovým masem
doba přípravy
50 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Buřty na pivě
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Hovězí líčka s noky a zahradní zeleninou
doba přípravy
60 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Listový salát s trhaným vepřovým masem, marinovanou řepou a modrým sýrem
doba přípravy
60 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Tagliatelle s trhaným vepřovým masem, červenou cibulí a žampiony
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Vepřová líčka s gratinovanými brambory a sotýrovanou zeleninou
doba přípravy
70 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Vepřová líčka se špeclemi a pečenou muškátovou dýní
doba přípravy
60 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Hovězí líčka s krémovým rizotem
doba přípravy
30 min
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Dýňové krupoto se šalvějí, pomerančem a taženým daňčím masem
doba přípravy
cca 50 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Hovězí líčka sous-vide, sýrová polenta a pečená mrkev
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Sýrové sendviče s trhaným vepřovým masem a cibulkou
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Dančí kostky s krémovou kapustou a knedlíkem
doba přípravy
40 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně