Vždy chutné
Recepty
Doba přípravy
Vše
![decoding](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/recept-burtgulas-1-360x240.jpg&nocache=1)
Buřtguláš
doba přípravy
20-30 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![decoding](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/spize-360x240.jpg&nocache=1)
Špízy á la Krahulík
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![Recept hostina za 15 minut](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/IMG_20210804_123056-360x240.jpg&nocache=1)
Krahulecká patnáctiminutová hostina
doba přípravy
15 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![decoding](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/burger-s-trhany-360x240.jpg&nocache=1)
Hamburgery s trhaným vepřovým masem
doba přípravy
50 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![Burty Na Pivě](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/burty-na-pive-360x240.jpg&nocache=1)
Buřty na pivě
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![hovězí líčka s noky - recept od Krahulíku](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/hovezilickasnoky3-360x240.jpg&nocache=1)
Hovězí líčka s noky a zahradní zeleninou
doba přípravy
60 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![Listový salát s trhaným vepřovým](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/modrysyr3-360x240.jpg&nocache=1)
Listový salát s trhaným vepřovým masem, marinovanou řepou a modrým sýrem
doba přípravy
60 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![Tagliatelle s trhaným - recept od Krahulíku](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/tagli2-360x240.jpg&nocache=1)
Tagliatelle s trhaným vepřovým masem, červenou cibulí a žampiony
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/sotyr3-360x240.jpg&nocache=1)
Vepřová líčka s gratinovanými brambory a sotýrovanou zeleninou
doba přípravy
70 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![Vepřová líčka se špeclemi recept](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/specle3-360x240.jpg&nocache=1)
Vepřová líčka se špeclemi a pečenou muškátovou dýní
doba přípravy
60 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![decoding](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/rizot2-360x240.jpg&nocache=1)
Hovězí líčka s krémovým rizotem
doba přípravy
30 min
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![recept na dýňové krupoto2](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/salveji2-360x240.jpg&nocache=1)
Dýňové krupoto se šalvějí, pomerančem a taženým daňčím masem
doba přípravy
cca 50 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![recept líčka](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/000447_000721-360x240.jpg&nocache=1)
Hovězí líčka sous-vide, sýrová polenta a pečená mrkev
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![sýrové sendviče recept](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/08/000422_000697-360x240.jpeg&nocache=1)
Sýrové sendviče s trhaným vepřovým masem a cibulkou
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
![Recept na dančí kostky s knedlíkem a krémovou kapustou 2](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/kapustou3-360x240.jpg&nocache=1)
Dančí kostky s krémovou kapustou a knedlíkem
doba přípravy
40 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně