Vždy chutné
Recepty
Doba přípravy
Vše

Hovězí líčka s restovanými bramborovými noky a zahradní zeleninou
doba přípravy
60 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Listový salát s Trhaným vepřovým masem, marinovanou řepou a modrým sýrem
doba přípravy
60 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Vepřová líčka s gratinovanými brambory a sotýrovanou zeleninou
doba přípravy
70 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Vepřová líčka s máslovými špeclemi a pečenou muškátovou dýní
doba přípravy
60 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Dýňové krupoto se šalvějí, pomerančem a taženým daňčím masem
doba přípravy
cca 50 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Dančí kostky s krémovou kapustou a knedlíkem
doba přípravy
40 minut
Obtížnost
Obtížná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně