Vždy chutné
Recepty
Doba přípravy
Vše
Konfitovaná vepřová líčka s pohankou, zeleninou a mladým špenátem
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Zapečené tortilly plněné trhaným vepřovým
doba přípravy
40 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Krahulecké klobásky se zeleninou na jednom plechu
doba přípravy
40 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Pánev či gril
Krahulecká klobása v bagetě s rukolou a parmazánem
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Pánev či gril
Lokše s kuřecím gyrosem
doba přípravy
45 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Jarní závitky s trhaným vepřovým masem
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Vepřový guláš s karlovarským knedlíkem
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Quiche s kuřecím gyrosem
doba přípravy
80 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Kotlík
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Kotlíkové rizoto
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Žába v díře
doba přípravy
45 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Enchiladas á la Krahulík
doba přípravy
45 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Dančí guláš s vopelkami
doba přípravy
1 hodina
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Špízy á la Krahulík
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Hamburgery s trhaným vepřovým masem
doba přípravy
50 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně