Vždy chutné
Recepty
Doba přípravy
Vše

Konfitovaná vepřová líčka s pohankou, zeleninou a mladým špenátem
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Zapečené tortilly plněné trhaným vepřovým
doba přípravy
40 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Lokše s kuřecím gyrosem
doba přípravy
45 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Jarní závitky s trhaným vepřovým masem
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Vepřový guláš s karlovarským knedlíkem
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Quiche s kuřecím gyrosem
doba přípravy
80 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Kotlík
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Kotlíkové rizoto
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Žába v díře
doba přípravy
45 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Enchiladas á la Krahulík
doba přípravy
45 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Dančí guláš s vopelkami
doba přípravy
1 hodina
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Špízy á la Krahulík
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Hamburgery s trhaným vepřovým masem
doba přípravy
50 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Hovězí líčka sous-vide, sýrová polenta a pečená mrkev
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

Hovězí líčka sous-vide s bramboro-batátovou kaší s pečeným česnekem a pažitkou
doba přípravy
50 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně