![decoding](https://krahulik.cz/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://krahulik.cz/wp-content/uploads/2021/09/recept-burtgulas-1-640x480.jpg&nocache=1)
Buřtguláš
počet porcí
4 porce
doba přípravy
20-30 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Ingredience
- Krahulecké vázané špekáčky
- Cibule
- Sladká paprika
- Pepř
- Sůl
- Voda
- Nakrájené brambory
- Nastrouhané brambory
V tomhle případě množství ingrediencí volte podle toho, kolik porcí chcete, pro lepší odhad poslouží video z našeho vaření!
Postup přípravy
Na sádle orestujte cibuli, přidejte nakrájené špekáčky. Okořeňte, dle chuti, sladkou paprikou, pepřem a nezapoměnte je osolit. Přidejte nakrájené brambory a vařte, dokud nezměknou. Pokud se Vám bude zdát buřtguláš moc řídký, přidejte nastrouhané brambory. Dobrou chuť!
Podívejte se i na naše