Recept buřtguláš

Buřtguláš

počet porcí 4 porce
doba přípravy 20-30 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Sdílejte na:

Ingredience

  • Krahulecké vázané špekáčky
  • Cibule
  • Sladká paprika
  • Pepř
  • Sůl
  • Voda
  • Nakrájené brambory
  • Nastrouhané brambory

V tomhle případě množství ingrediencí volte podle toho, kolik porcí chcete, pro lepší odhad poslouží video z našeho vaření!

Postup přípravy

Na sádle orestujte cibuli, přidejte nakrájené špekáčky. Okořeňte, dle chuti, sladkou paprikou, pepřem a nezapoměnte je osolit. Přidejte nakrájené brambory a vařte, dokud nezměknou. Pokud se Vám bude zdát buřtguláš moc řídký, přidejte nastrouhané brambory. Dobrou chuť!