Vždy chutné

Recepty

 decoding

Vafle s trhaným masem

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Vepřová líčka na černém pivu

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Zapečené tortilly plněné trhaným vepřovým

doba přípravy 40 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Pečený vepřový guláš se zeleninou

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Vepřový guláš s bramborovými šištičkami

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Krahulecké klobásky

Krahulecké klobásky se zeleninou na jednom plechu

doba přípravy 40 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Pánev či gril
 decoding

Krahulecká klobása v bagetě s rukolou a parmazánem

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Pánev či gril
 decoding

Krahulecké balíčky na gril

doba přípravy 50 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Pánev či gril
 decoding

Lokše s kuřecím gyrosem

doba přípravy 45 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Jarní závitky s trhaným vepřovým

Jarní závitky s trhaným vepřovým masem

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Recept sous-vide guláš

Vepřový guláš s karlovarským knedlíkem

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Vánoční brambule od Krahulík

Vánoční brambule

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Studená kuchyně
 decoding

Quiche s kuřecím gyrosem

doba přípravy 80 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Kotlík

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Gulášová polévka

doba přípravy Poctivé jídlo (20 - 60 min)
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně