
Vánoční brambule
počet porcí
4 porce
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Studená kuchyně
Ingredience
- 300 g Trhané vepřové maso Sous-vide
- cca 200 g hladké mouky
- 500 g brambor
- 2 menší cibule
- sádlo na smažení
- Vánoční nálada
Postup přípravy
Do uvařených brambor slijte šťávu z masa a sádlo po smažení cibulky. Vypracujte bramborové těsto a do něj balte směs cibulky a trhaného masa.
Nakonec pečte na 180 C po dobu 7 vánočních koled :).
Video má dvě minuty, určitě si jej pusťte.
Podívejte se i na naše
další zajímavé recepty

Krahulecký šnek s čočkovým salátem a kapustou
doba přípravy
35 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Pánev či gril

Vepřový guláš s karlovarským knedlíkem
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně

HAMsteak sandwich
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Pánev či gril