Vždy chutné

Recepty

kotlíkové rizoto recept

Kotlíkové rizoto

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Recept na chilli con carne á la Krahulík

Chilli con carne á la Krahulík

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Žába v díře

doba přípravy 45 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Enchiladas á la Krahulík

doba přípravy 45 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Buřtguláš

doba přípravy 20-30 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Špízy á la Krahulík

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Hamburgery s trhaným vepřovým masem

doba přípravy 50 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Hovězí líčka s krémovým rizotem

doba přípravy 30 min
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
recept na dýňové krupoto2

Dýňové krupoto se šalvějí, pomerančem a taženým daňčím masem

doba přípravy cca 50 minut
Obtížnost Obtížná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
recept líčka

Hovězí líčka sous-vide, sýrová polenta a pečená mrkev

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
sýrové sendviče recept

Sýrové sendviče s trhaným vepřovým masem a cibulkou

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Recept na dančí kostky s knedlíkem a krémovou kapustou 2

Dančí kostky s krémovou kapustou a knedlíkem

doba přípravy 40 minut
Obtížnost Obtížná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Recept na sous-vide maso s microgreen ředkvičkou

Hovězí líčka s bramborovou kaší, zdobené microgreens ředkvičkou

doba přípravy 35 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Recept na líčka s batátovou kaší

Hovězí líčka sous-vide s bramboro-batátovou kaší s pečeným česnekem a pažitkou

doba přípravy 50 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Recept na pizzu s trhaným vepřovým masem

Pizza svobodného muže

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně