Burty Na Pivě

Buřty na pivě

počet porcí 4 porce
doba přípravy 20 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně

Jednoduchá chalupářská klasika na které si pochutná úplně každý!

Sdílejte na:

Ingredience

  • 4 ks Krahuleckých špekáčků
  • 3 větší cibule
  • sůl, pepř, papriku
  • kečup nebo sterilovaná rajčata
  • 350 ml černého piva
  • doplnit můžete dle fantazie cuketou, paprikou…

 

Postup přípravy

Ze všeho nejdřív si nachystejte špekáčky, podélně je rozkrojte na poloviny. Spodek pekáče vyskládejte cibulí a zarovnejte špekáčky (řezem dolů). Posypte paprikou, pepřem a solí – víceméně dle chuti. Zalijte pivem a kečupem. Na vršek dejte zase vrstvu cibule. Pečte v předehřáté troubě na cca 180° C. Vyndat je můžete podle toho, jak se Vám budou líbit.