Kuřecí gyros

 decoding

Kuřecí maso vařené metodou sous-vide, které si zachová maximum živin a štávy. Nyní si ho můžete vychutnat s příjemnou příchutí gyrosu.

  • NOVINKA!
  • neobsahuje lepek
  • velmi snadná a rychlá příprava
Číslo výrobkuTrvanlivostTeplota skladováníHmotnostbalení
4431790 dní1 – 7 °C300g kal.vakuové balení
Sous-vide křehké a šťavnaté pomalu vařené maso

Proč sous-vide?

Máte chuť dát si pořádné, zdravé jídlo plné živin? Ale zároveň Vás tlačí čas? Za 6 minut můžete mít na stole skvělé, zdravé jídlo. Jak je to možné? Všechno díky modernímu způsobu vaření „sous-vide“, kdy se maso pozvolna vaří několik hodin za teploty nižší, než je bod varu. Tento způsob přípravy vyniká tím, že maso je dokonale křehké, plné šťávy a uchová si maximum živin.

Co je sous-vide?

Tento kulinářský postup se rozšířil z těch nejluxusnějších restaurací a tenhle zážitek si můžete dopřát i Vy. Jednoduše a za pár minut. Metoda získala jméno z francouzštiny, tedy jazyka těch pravých milovníků dobrého jídla. Jak se vlastně připravuje? Vybraný pokrm se uzavře do vzduchotěsného sáčku a vaří se velmi dlouho a při konstantní nízké teplotě, buď ve vodní lázni, nebo v páře. Není to úplně složité, ale doma si na to troufne málokdo. Navíc, kdo má v dnešní době pár hodin na přípravu oběda, že? Tuhle dlouhou a nudnou práci za Vás převzali mistři kuchaři od nás z Krahulíku.

Vždy aktuální složení najdete v podkladech pro obchodníky Štítky: Bezlepkové Novinka Premium Sous-vide
Krahulík - sous-vide - pomalu vařené maso Kuřecí Gyros