Vepřová líčka

 decoding

Představujeme vám úžasná vepřová líčka připravená pomocí jedinečné metody zvané sous-vide. Tato technika je tajemstvím za nesmírně šťavnatými, křehkými a neuvěřitelně chutnými líčky. Tyto lahodné kousky představují pravý gurmánský zážitek, který si můžete užít pohodlně přímo u vás doma. Co je skvělé, příprava je rychlá a snadná, takže můžete být ochutnávat tuto pochoutku v okamžiku. Co víc, vepřová líčka sous-vide jsou bezlepková volba, ideální pro ty, kteří sledují svou stravu. Můžete si je dopřát s různými přílohami, jako jsou brambory, rýže nebo zelenina, a vytvořit si tak jedinečný a výživný pokrm. Okouzlující chuť a kvalita vepřových líček sous-vide vás nadchnou. Neotálejte a vyzkoušejte ještě dnes!

  • pomalu vařená vepřová líčka
  • neobsahuje lepek
  • velmi snadná a rychlá příprava
Číslo výrobkuTrvanlivostTeplota skladováníHmotnostbalení
4431390 dní1 – 7 °C300g kal.vakuové balení

Jak si vepřová líčka připravit?

Vepřová líčka sous-vide od nás si můžete připravit jednoduše v mikrovlnné troubě, v hrnci ve vodě, na grilu, nebo i v troubě.

V mikrovlnné troubě:

Líčka včetně šťávy vyjměte na talíř z varného sáčku a dejte na 6 minut do mikrovlnné trouby (využijte střední ohřev cca 700W). Servírovat můžete třeba s brambory, rýží, nebo se inspirovat našimi recepty.

V pečící troubě:

Troubu předehřejte na 220 °C. Líčka se šťávou vyjměte z varného sáčku a vložte do zapékací nádoby. V zakryté nádobě pečte 25 minut. V případě potřeby maso podlejte vodou. Servírovat můžete třeba s brambory, rýží, nebo se inspirovat našimi recepty.

V hrnci:

Líčka vložte ve varném sáčku do do hrnce s vroucí vodou a vařte po dobu 18 – 20 minut. Servírovat můžete třeba s brambory, rýží, nebo se inspirovat našimi recepty.

Na grilu:

Maso vyjměte z varného sáčku a grilujte na nepřímém ohni. Respektujte zkušenosti s Vaším grilem. Servírovat můžete třeba s brambory, rýží, nebo se inspirovat našimi recepty.

Pozor, všechny doby příprav se mohou lišit v závislosti na typu spotřebiče.

Sous-vide křehké a šťavnaté pomalu vařené maso

Proč sous-vide?

Máte chuť dát si pořádné, zdravé jídlo plné živin? Ale zároveň Vás tlačí čas? Za 6 minut můžete mít na stole skvělé, zdravé jídlo. Jak je to možné? Všechno díky modernímu způsobu vaření „sous-vide“, kdy se maso pozvolna vaří několik hodin za teploty nižší, než je bod varu. Tento způsob přípravy vyniká tím, že maso je dokonale křehké, plné šťávy a uchová si maximum živin.

Co je sous-vide?

Tento kulinářský postup se rozšířil z těch nejluxusnějších restaurací a tenhle zážitek si můžete dopřát i Vy. Jednoduše a za pár minut. Metoda získala jméno z francouzštiny, tedy jazyka těch pravých milovníků dobrého jídla. Jak se vlastně připravuje? Vybraný pokrm se uzavře do vzduchotěsného sáčku a vaří se velmi dlouho a při konstantní nízké teplotě, buď ve vodní lázni, nebo v páře. Není to úplně složité, ale doma si na to troufne málokdo. Navíc, kdo má v dnešní době pár hodin na přípravu oběda, že? Tuhle dlouhou a nudnou práci za Vás převzali mistři kuchaři od nás z Krahulíku.

 

Vždy aktuální složení najdete v podkladech pro obchodníky Štítky: Bezlepkové Premium Sous-vide
 decoding