Moravský vrabec
Pomalu vařené vepřové maso bez lepku.
- pomalu vařené vepřové maso
- neobsahuje lepek
Číslo výrobku | Trvanlivost | Teplota skladování | Hmotnost | balení |
---|---|---|---|---|
44318 | 90 dní | 1 – 7 °C | 400g kal. | vakuové balení |

Proč sous-vide?
Máte chuť dát si pořádné, zdravé jídlo plné živin? Ale zároveň Vás tlačí čas? Za 6 minut můžete mít na stole skvělé, zdravé jídlo. Jak je to možné? Všechno díky modernímu způsobu vaření „sous-vide“, kdy se maso pozvolna vaří několik hodin za teploty nižší, než je bod varu. Tento způsob přípravy vyniká tím, že maso je dokonale křehké, plné šťávy a uchová si maximum živin.
Co je sous-vide?
Tento kulinářský postup se rozšířil z těch nejluxusnějších restaurací a tenhle zážitek si můžete dopřát i Vy. Jednoduše a za pár minut. Metoda získala jméno z francouzštiny, tedy jazyka těch pravých milovníků dobrého jídla. Jak se vlastně připravuje? Vybraný pokrm se uzavře do vzduchotěsného sáčku a vaří se velmi dlouho a při konstantní nízké teplotě, buď ve vodní lázni, nebo v páře. Není to úplně složité, ale doma si na to troufne málokdo. Navíc, kdo má v dnešní době pár hodin na přípravu oběda, že? Tuhle dlouhou a nudnou práci za Vás převzali mistři kuchaři od nás z Krahulíku.
Vždy aktuální složení najdete v podkladech pro obchodníky

Vybíráme pro Vás