Trhané Hovězí

Klíčem k dokonalosti našich mas je metoda sous-vide, kdy se maso vaří při teplotě nižší, než je bod varu. Typickým zástupcem těchto mas je naše Trhané hovězí maso sous-vide. Díky velmi pomalému vaření zůstává maso šťavnaté, křehké a plné živin. Připravujeme jej s velkou péčí, takže v něm nenajdete žádná éčka, ani lepek.

  • neobsahuje lepek
  • velmi snadná a rychlá příprava
Číslo výrobkuTrvanlivostTeplota skladováníHmotnostbalení
4432990 dní1 – 7 °C300g kal.vakuové balení

Trhané hovězí

Toto jedinečné trhané Hovězí maso je pečlivě připravované bez použití éček a lepku, aby splnilo potřeby lidí s různými stravovacími omezeními a vyhovělo i těm nejnáročnějším zákazníkům.

S naším trhaným hovězím můžete kreativně experimentovat v kuchyni. Skvěle se hodí jako náplň do sendvičů, tacos, burritos či burgerů. Díky jemné a rozplývající se struktuře je také skvělým přídavkem do těstovin, salátů či rizota. Ať už se rozhodnete ohřát maso na pánvi, v troubě nebo ve vodní lázni, příprava je snadná a rychlá.

Jsme pyšní na to, že naše trhané hovězí je připravováno s maximální péčí, aby Vám poskytlo výjimečný gastronomický zážitek. Každý kousek trhaného hovězí je vyroben bez přítomnosti éček a lepku, takže si můžete plně vychutnat jeho autentickou chuť bez jakýchkoliv obav.

Přidejte si na talíř něco výjimečného a objevte všestrannost našeho trhaného hovězího sous-vide masa. Užijte si kulinářskou radost bez kompromisů a vězte, že si vybíráte produkt bez éček a lepku, který vám poskytne skvělý gastronomický zážitek.

Jak si jej připravit?

Trhané hovězí maso sous-vide od nás si můžete připravit jednoduše v mikrovlnné troubě, v hrnci ve vodě, na grilu, nebo i v troubě.

V mikrovlnné troubě:

Trhané maso včetně šťávy vyjměte na talíř z varného sáčku a dejte na 6 minut do mikrovlnné trouby (využijte střední ohřev cca 700W). Servírovat můžete jako trhané maso bez další úpravy.

V pečící troubě:

Troubu předehřejte na 220 °C. Trhané maso se šťávou vyjměte z varného sáčku a vložte do zapékací nádoby. V zakryté nádobě pečte 25 minut. V případě potřeby maso podlejte vodou. Servírovat můžete jako trhané maso bez další úpravy.

V hrnci:

Trhané hovězí maso vložte ve varném sáčku do do hrnce s vroucí vodou a vařte po dobu 18 – 20 minut. Servírovat můžete jako trhané maso bez další úpravy.

Na grilu:

Maso vyjměte z varného sáčku a grilujte na nepřímém ohni. Respektujte zkušenosti s Vaším grilem. Servírovat můžete jako trhané maso bez další úpravy.

Pozor, všechny doby příprav se mohou lišit v závislosti na typu spotřebiče.

Sous-vide křehké a šťavnaté pomalu vařené maso

Proč sous-vide?

Máte chuť dát si pořádné, zdravé jídlo plné živin? Ale zároveň Vás tlačí čas? Za 6 minut můžete mít na stole skvělé, zdravé jídlo. Jak je to možné? Všechno díky modernímu způsobu vaření „sous-vide“, kdy se maso pozvolna vaří několik hodin za teploty nižší, než je bod varu. Tento způsob přípravy vyniká tím, že maso je dokonale křehké, plné šťávy a uchová si maximum živin.

Co je to sous-vide?

Tento kulinářský postup se rozšířil z těch nejluxusnějších restaurací a tenhle zážitek si můžete dopřát i Vy. Jednoduše a za pár minut. Metoda získala jméno z francouzštiny, tedy jazyka těch pravých milovníků dobrého jídla. Jak se vlastně připravuje? Vybraný pokrm se uzavře do vzduchotěsného sáčku a vaří se velmi dlouho a při konstantní nízké teplotě, buď ve vodní lázni, nebo v páře. Není to úplně složité, ale doma si na to troufne málokdo. Navíc, kdo má v dnešní době pár hodin na přípravu oběda, že? Tuhle dlouhou a nudnou práci za Vás převzali mistři kuchaři od nás z Krahulíku.

Štítky: Sous-vide