
Trhaný hovězí burger
Ingredience
1 ks trhané hovězí maso Sous-vide
2 hamburgerové bulky
2 lžíce majonézy
½ citronu
barevný pepř
ředkvičky
listový salát
Postup přípravy
Nejprve si připravíme majonézu. Do majonézy dáme čerstvě namletý barevný pepř (nešetříme, musí tam být cítit) a přidáme pár kapek citronu. Ředkvičky lehce nasolíme a pokapeme citronem a necháme odležet.
Trhané hovězí vyjmeme i se šťávou z varného sáčku na talíř a vložíme do mikrovlnné trouby. Talíř zakryjeme poklopem a ohříváme 6 minut při středním ohřevu (700 W). Po ohřátí maso roztrháme pomocí dvou vidliček.
Hamburgerové bulky rozpůlíme a jejich vnitřní stranu opečeme dozlatova. Na spodní bulku dáme majonézu, listový salát, ředkvičky a ohřáté trhané maso.
Hotovo, dobrou chuť!
Tip:
Do majonézy přidejte lžičku dijonské hořčice, bude pikantnější.
Podívejte se i na naše