Trhaný hovězí burger

počet porcí 2
doba přípravy 15 min
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Sdílejte na:

Ingredience

1 ks trhané hovězí maso Sous-vide
2 hamburgerové bulky
2 lžíce majonézy
½ citronu
barevný pepř
ředkvičky
listový salát

Postup přípravy

Nejprve si připravíme majonézu. Do majonézy dáme čerstvě namletý barevný pepř (nešetříme, musí tam být cítit) a přidáme pár kapek citronu. Ředkvičky lehce nasolíme a pokapeme citronem a necháme odležet.

Trhané hovězí vyjmeme i se šťávou z varného sáčku na talíř a vložíme do mikrovlnné trouby. Talíř zakryjeme poklopem a ohříváme 6 minut při středním ohřevu (700 W). Po ohřátí maso roztrháme pomocí dvou vidliček.

Hamburgerové bulky rozpůlíme a jejich vnitřní stranu opečeme dozlatova. Na spodní bulku dáme majonézu, listový salát, ředkvičky a ohřáté trhané maso.

Hotovo, dobrou chuť!

Tip:
Do majonézy přidejte lžičku dijonské hořčice, bude pikantnější.