Pečený vepřový guláš se zeleninou
počet porcí
4 porce
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Ingredience
- 2 balení Vepřového guláše Krahulík
- 100 g mrkve
- 100 g papriky
- 100 g cukety
- 5 lžic olivového oleje
- sůl
- čerstvě mletý černý pepř
- čerstvé pečivo dle preference
Postup přípravy
1. Zeleninu omyjeme a očistíme. Mrkev oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na malé kousky, cuketu nakrájíme na plátky.
2. Připravenou zeleninu vložíme do rozpálené pánve a na oleji zprudka asi 3 minuty restujeme. Směs osolíme, opepříme a přidáme maso. Guláš poté pečeme ve vyhřáté troubě na 210 °C asi 10 minut.
3. Hotový guláš dochutíme solí s pepřem a podáváme s čerstvým pečivem.
Podívejte se i na naše