loading

Anglický muffin s trhaným vepřovým

počet porcí 2 porce
doba přípravy 15 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Sdílejte na:

Ingredience

Autor receptu: Lenka Nachtmanová

  • 4 ks Anglický muffin
  • Krahulík Trhané vepřové Sous-vide
  • 3 ks cibule
  • 4 ks nakládané okurky
  • olivový olej
  • majonéza

Postup přípravy

Trhané vepřové vyndáme z obalu a dáme ohřát do trouby na 6 minut dle návodu na obale. Mezitím si dáme rozehřát pánev s olivovým olejem, cibuli nakrájíme na půlměsíce a vložíme na pánev. Osmahneme do zlatohněda. Anglické muffiny si překrojíme podélně napůl a po cibuli vložíme také na pánev, lehce zakápneme olivovým olejem a opečeme. Ohřáté vepřové vyndáme z trouby a natrháme vidličkou. Vezmeme si opečené půlky muffinu, jednu půlku namažeme majonézou, položíme na ni na plátky nakrájenou nakládanou okurku, dále trhané vepřové a na vrch osmaženou cibuli, nakonec přiklopíme druhou půlkou muffinu.