Vysočina

 decoding

Nejprodávanější výrobek naší společnosti

  • charakteristická chuť je docílena sušením a douzováním v unikátní přírodní sušárně
  • neobsahuje lepek
Číslo výrobkuTrvanlivostTeplota skladováníHmotnostbalení
4361940 dní0 – 5°C0,80 kgvakuové
4341940 dní0 – 20°C0,38 kgvakuové
4321940 dní0 – 20 °C0,38 kgvolně
4311940 dní0 – 20 °C0,80 kgvolně

O salámu Vysočina

Češi milují Vysočinu a tak není divu, že i u nás je nejprodávanějším výrobkem. V obchodech tu naši najdete v mnoha variantách, ale i krájenou, nebo se sníženým obsahem tuku. V roce 2023 navíc přibyla i čím dál oblíbenější varianta klobásy Vysočina.

Salám Vysočina vyrábíme tradičním způsobem, tedy ze směsi hovězího a vepřového masa a sádla, do kterého přidáváme směs aromatických koření. Finálním krokem je pak douzování a sušení v unikátních přírodních sušárnách. Kromě naší klasické Vysočiny se můžeme chlubit i Vysočinou 1967, připravovanou podle originální receptury z roku 1967! Krahulík má pro výrobu salámu Vysočina to nejlepší know-how, i skvělé prostředí, které se odráží v kvalitě finálního výrobku. Ostatně jak salám Vysočina vyrábíme si můžete přečíst v našem článku, nebo se podívat na video z výroby.

Vysočinu si s sebou můžete vzít bez obav třeba na výlet, je totiž tepelně opracovaná a vskutku trvanlivá. Používá se i do obložených chlebů, či chlebíčků. Opravdoví vyznavači jí pak jedí samotnou s hořčicí a zakusují chlebem.

 

Vždy aktuální složení najdete v podkladech pro obchodníky Štítky: Bezlepkové Tepelně opracované Trvanlivé
 decoding