Salám Herkules
Salám typický tvarem i chutí
- vyrábí se ve speciálních zracích komorách procesem řízené fermentace
- neobsahuje lepek
Číslo výrobku | Trvanlivost | Teplota skladování | Hmotnost | balení |
---|---|---|---|---|
53161 | 40 dní | 0 – 20°C | 1,20 kg | volně |
53641 | 60 dní | 0 – 20 °C | 1,20 kg | ochranná atmosféra |
53348 | 60 dní | 0 – 20 °C | 350 g | vakuové balení |
O salámu Herkules
Salám Herkules je unikátní trvanlivý fermentovaný masný výrobek, který zdobí naše výrobní dílny. Při jeho výrobě využíváme kombinaci fermentace a uzení studeným kouřem, což mu propůjčuje jeho nezaměnitelnou chuť. Oproti Poličanu se salám Herkules odlišuje nejen větším průměrem (kalibrem) salámu, ale hlavně využitím speciální startovací kultury, která zaručuje jeho jedinečný chuťový profil.
Vznik salámu Herkules sahá až do 80. let 20. století a byl výsledkem dlouhého a náročného vývoje, který byl završen jeho první úspěšnou výrobou v Masně Studená. Jsme hrdí na tento výjimečný salám, který spojuje tradici a inovaci ve světě uzenin, vychutnejte si ho i Vy!
Vždy aktuální složení najdete v podkladech pro obchodníky
Vybíráme pro Vás