Salám Herkules

 decoding

Salám typický tvarem i chutí

  • vyrábí se ve speciálních zracích komorách procesem řízené fermentace
  • neobsahuje lepek
Číslo výrobkuTrvanlivostTeplota skladováníHmotnostbalení
5316140 dní0 – 20°C1,20 kgvolně
5364160 dní0 – 20 °C1,20 kgochranná atmosféra
5334860 dní0 – 20 °C350 gvakuové balení

O salámu Herkules

Salám Herkules je unikátní trvanlivý fermentovaný masný výrobek, který zdobí naše výrobní dílny. Při jeho výrobě využíváme kombinaci fermentace a uzení studeným kouřem, což mu propůjčuje jeho nezaměnitelnou chuť. Oproti Poličanu se salám Herkules odlišuje nejen větším průměrem (kalibrem) salámu, ale hlavně využitím speciální startovací kultury, která zaručuje jeho jedinečný chuťový profil.

Vznik salámu Herkules sahá až do 80. let 20. století a byl výsledkem dlouhého a náročného vývoje, který byl završen jeho první úspěšnou výrobou v Masně Studená. Jsme hrdí na tento výjimečný salám, který spojuje tradici a inovaci ve světě uzenin, vychutnejte si ho i Vy!

 

Vždy aktuální složení najdete v podkladech pro obchodníky Štítky: Bezlepkové Fermentované Trvanlivé
Salám Herkules