Vysočina
Nejprodávanější výrobek naší společnosti
- charakteristická chuť je docílena sušením a douzováním v unikátní přírodní sušárně
- neobsahuje lepek
Číslo výrobku | Trvanlivost | Teplota skladování | Hmotnost | balení |
---|---|---|---|---|
43619 | 40 dní | 0 – 5°C | 0,80 kg | vakuové |
43419 | 40 dní | 0 – 20°C | 0,38 kg | vakuové |
43219 | 40 dní | 0 – 20 °C | 0,38 kg | volně |
43119 | 40 dní | 0 – 20 °C | 0,80 kg | volně |
O salámu Vysočina
Češi milují Vysočinu a tak není divu, že i u nás je nejprodávanějším výrobkem. V obchodech tu naši najdete v mnoha variantách, ale i krájenou, nebo se sníženým obsahem tuku. V roce 2023 navíc přibyla i čím dál oblíbenější varianta klobásy Vysočina.
Salám Vysočina vyrábíme tradičním způsobem, tedy ze směsi hovězího a vepřového masa a sádla, do kterého přidáváme směs aromatických koření. Finálním krokem je pak douzování a sušení v unikátních přírodních sušárnách. Kromě naší klasické Vysočiny se můžeme chlubit i Vysočinou 1967, připravovanou podle originální receptury z roku 1967! Krahulík má pro výrobu salámu Vysočina to nejlepší know-how, i skvělé prostředí, které se odráží v kvalitě finálního výrobku. Ostatně jak salám Vysočina vyrábíme si můžete přečíst v našem článku, nebo se podívat na video z výroby.
Vysočinu si s sebou můžete vzít bez obav třeba na výlet, je totiž tepelně opracovaná a vskutku trvanlivá. Používá se i do obložených chlebů, či chlebíčků. Opravdoví vyznavači jí pak jedí samotnou s hořčicí a zakusují chlebem.
Vždy aktuální složení najdete v podkladech pro obchodníky