Chorizo
Trvanlivý fermentovaný salám s výraznou strukturou a chutí papriky
- 100g výrobku je vyrobeno ze 140g masa
Číslo výrobku | Trvanlivost | Teplota skladování | Hmotnost | balení |
---|---|---|---|---|
53672 | 60 dní | 0 – 20 °C | 1,00 kg | ochranná atmosféra |
O salámu Chorizo
Chorizo se často používá jako přísada do nejrůznějších jídel. Díky svému původu je oblíbenou ingrediencí ve španělské kuchyni, kde se používá hlavně při přípravě tapas. Chorizo je také často používáno v sendvičích, salátech a jako náplň do tortill, kde dodává intenzivní a pikantní chuť.
Chorizo se konzumuje především samostatně jako snack, či příloha k dobrému vínu, jeho použití v kuchyni je totožné s jinými trvanlivými salámy a může přidat do jídel opravdu autentickou španělskou atmosféru. Vyzkoušejte jej třeba na pizze!
Vybíráme pro Vás