Anglický muffin s trhaným vepřovým
počet porcí
2 porce
doba přípravy
15 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Ingredience
Autor receptu: Lenka Nachtmanová
- 4 ks Anglický muffin
- Krahulík Trhané vepřové Sous-vide
- 3 ks cibule
- 4 ks nakládané okurky
- olivový olej
- majonéza
Postup přípravy
Trhané vepřové vyndáme z obalu a dáme ohřát do trouby na 6 minut dle návodu na obale. Mezitím si dáme rozehřát pánev s olivovým olejem, cibuli nakrájíme na půlměsíce a vložíme na pánev. Osmahneme do zlatohněda. Anglické muffiny si překrojíme podélně napůl a po cibuli vložíme také na pánev, lehce zakápneme olivovým olejem a opečeme. Ohřáté vepřové vyndáme z trouby a natrháme vidličkou. Vezmeme si opečené půlky muffinu, jednu půlku namažeme majonézou, položíme na ni na plátky nakrájenou nakládanou okurku, dále trhané vepřové a na vrch osmaženou cibuli, nakonec přiklopíme druhou půlkou muffinu.
Dozdobit ve finále můžete petrželkou, nebo čerstvou bazalkou.
Podívejte se i na naše