Konfitovaná vepřová líčka s pohankou, zeleninou a mladým špenátem

počet porcí 4 porce
doba přípravy 20 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Sdílejte na:

Ingredience

Postup přípravy

1. Líčka vložíme do kastrůlku, přilijeme vývar a společně vaříme 5 minut, líčka dáme stranou a šťávu svaříme na polovinu, vmícháme máslo a vrátíme zpět maso, udržujeme v teple.

2. Zeleninu očistíme, oloupeme a omyjeme. Vše nakrájíme na slabé nudličky. Pohanku uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.

3. V pánvi nahřejeme 5 lžic oleje, přidáme zeleninu, osolíme a opepříme, restujeme asi 2 minuty, přimícháme pohanku, restujeme další minutu, přidáme špenát a opět krátce zarestujeme. Podáváme spolu s líčky.