Kotlíkové rizoto
počet porcí
3 porce
doba přípravy
30 minut
Obtížnost
Střední
Tepelná úprava
Teplá kuchyně
Ingredience
- Kuřecí gyros / Vepřová líčka sous-vide
- Cibule
- 100g máslo
- Rýže na rizoto 250g
- voda
- ½ paprika červená a žlutá paprika
- pórek
- cuketa
- 2 lžíce kukuřice
- 50g parmazán
- bobkový list
- koriandr
- koření na grilovanou zeleninu
- sůl, pepř
Postup přípravy
V rozpáleném kotlíku rozpustíme máslo a na něm orestujeme cibuli. Přidáme zeleninu (papriku, cuketu), osolíme okořeníme a lehce zarestujeme. Přidáme kukuřici, pórek, bobkový list, koriandr a šťávu z masa. Přidáme rýží, podlijeme vodou a vaříme dokud není rýže měkká. Nakonec vmícháme máslo a parmazán.
Podívejte se i na naše