Kotlíkové rizoto
                                    Počet porcí
                                    3 porce
                                
                            
                                    Doba přípravy
                                    30 minut
                                
                            
                                    Obtížnost
                                    Střední
                                
                            
                                    Tepelná úprava
                                    Teplá kuchyně
                                
                            Ingredience
- Kuřecí gyros / Vepřová líčka sous-vide
 - Cibule
 - 100g máslo
 - Rýže na rizoto 250g
 - voda
 - ½ paprika červená a žlutá paprika
 - pórek
 - cuketa
 - 2 lžíce kukuřice
 - 50g parmazán
 - bobkový list
 - koriandr
 - koření na grilovanou zeleninu
 - sůl, pepř
 
Postup přípravy
V rozpáleném kotlíku rozpustíme máslo a na něm orestujeme cibuli. Přidáme zeleninu (papriku, cuketu), osolíme okořeníme a lehce zarestujeme. Přidáme kukuřici, pórek, bobkový list, koriandr a šťávu z masa. Přidáme rýží, podlijeme vodou a vaříme dokud není rýže měkká. Nakonec vmícháme máslo a parmazán.
Podívejte se i na naše