Hot dog s grilovanou klobásou a kysaným zelím

počet porcí 4 porce
doba přípravy 20 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Pánev či gril

Výjimečně chutná variace na klasický párek v rohlíku, kde prim hraje Krahulecká klobása.

Sdílejte na:

Ingredience

  • 4 Krahulecké klobásy original
  • 4 bagetky
  • 150 g plnotučné hořčice
  • 80 g celozrnné hořčice
  • 4 kyselé okurky
  • 2 stonky jarní cibulky
  • 150 g kysaného červeného zelí
  • smažená cibulka
  • hrachové klíčky

 

 

Postup přípravy

1. Klobásy opečeme na středně rozpáleném grilu z obou stran dozlatova. Bagetky podélně nakrojíme a nasucho je na grilu rozpečeme. V misce smícháme obě hořčice. Okurky nakrájíme na kolečka a jarní cibulku nadrobno.

2. Do rozpečených baget rozetřeme hořčici, na kterou rozložíme zelí a kolečka okurek. Na okurky položíme klobásu s trochou zelí a jarní cibulkou. Nakonec můžeme hot dogy dozdobit smaženou cibulkou a klíčky hrášku.