Buřty na pivě
                                    Počet porcí
                                    4 porce
                                
                            
                                    Doba přípravy
                                    20 minut
                                
                            
                                    Obtížnost
                                    Snadná
                                
                            
                                    Tepelná úprava
                                    Teplá kuchyně
                                
                            Jednoduchá chalupářská klasika na které si pochutná úplně každý!
Ingredience
- 4 ks Krahuleckých špekáčků
 - 3 větší cibule
 - sůl, pepř, papriku
 - kečup nebo sterilovaná rajčata
 - 350 ml černého piva
 - doplnit můžete dle fantazie cuketou, paprikou…
 
Postup přípravy
Ze všeho nejdřív si nachystejte špekáčky, podélně je rozkrojte na poloviny. Spodek pekáče vyskládejte cibulí a zarovnejte špekáčky (řezem dolů). Posypte paprikou, pepřem a solí – víceméně dle chuti. Zalijte pivem a kečupem. Na vršek dejte zase vrstvu cibule. Pečte v předehřáté troubě na cca 180° C. Vyndat je můžete podle toho, jak se Vám budou líbit.
Podívejte se i na naše