Uherská klobása
Typický výrobek čabajkového typu
- pikantní paprika
- neobsahuje lepek
Číslo výrobku | Trvanlivost | Teplota skladování | Hmotnost | balení |
---|---|---|---|---|
53534 | 40 dní | 0 – 20 °C | 280g kal. | ochranná atmosféra |
53230 | 40 dní | 0 – 20°C | 0,90 kg | ochranná atmosféra |
O Uherské klobáse
Uherská klobása je specialita, která má bohatou chuť a vyniká kvalitou. Pro umocnění gurmánského zážitku si dáváme velmi záležet na výběru surovin: vepřového a hovězího masa a sádla. Pikantní klobásu pak doplňuje pálivá paprika a výjimečná směs koření.
Ocení ji i lidé s alergií na lepek, je totiž, jako většina našich výrobků bezlepková. Na 100 gramů klobásy se používá 136 gramů masa. Co se výživy týče, obsahuje hodně bílkovin a má minimum sacharidů.
Uherská klobása si získala srdce nejen českých, ale i mezinárodních gurmánů díky své výjimečné chuti.
Vždy aktuální složení najdete v podkladech pro obchodníky
Vybíráme pro Vás