Gombasecká klobása

 decoding

Charakteristická chuť je docílena sušením a douzováním v unikátní přírodní sušárně

  • vyrábí se ve speciálních zracích komorách procesem řízené fermentace
  • neobsahuje lepek
Číslo výrobkuTrvanlivostTeplota skladováníHmotnostbalení
5352440 dní0 – 20 °C170g kal.ochranná atmosféra

O Gombasecké klobáse

Gombasecká klobása je vyjímečnou lahůdkou, která potěší každého gurmána. Jde o fermentovanou klobásu, kterou s láskou vyrábíme z vybraného vepřového masa.

Co dělá naší gombaseckou klobásu opravdu výjimečnou, je způsob jejího sušení. Po vyrobení se nechá sušit v přírodních sušárnách, kde je vystavena přirozenému proudění vzduchu a ideálním podmínkám, prostě síle přírody.

Gombasecká klobása byla malým, velkým pokladem slovenské kuchyně ale postupně si našla cestu i k nám, kde si získává srdce gurmánů i milovníků tradičních chutí. Je ideální jako součást oběda nebo večerního pohoštění a její jedinečná kombinace fermentace, chuti česneku a sušení v přírodních sušárnách jí dodává nezaměnitelný charakter.

 

Vždy aktuální složení najdete v podkladech pro obchodníky Štítky: Bezlepkové Fermentované Trvanlivé
Gombasecká klobása