Gombasecká klobása
Charakteristická chuť je docílena sušením a douzováním v unikátní přírodní sušárně
- vyrábí se ve speciálních zracích komorách procesem řízené fermentace
- neobsahuje lepek
Číslo výrobku | Trvanlivost | Teplota skladování | Hmotnost | balení |
---|---|---|---|---|
53524 | 40 dní | 0 – 20 °C | 170g kal. | ochranná atmosféra |
O Gombasecké klobáse
Gombasecká klobása je vyjímečnou lahůdkou, která potěší každého gurmána. Jde o fermentovanou klobásu, kterou s láskou vyrábíme z vybraného vepřového masa.
Co dělá naší gombaseckou klobásu opravdu výjimečnou, je způsob jejího sušení. Po vyrobení se nechá sušit v přírodních sušárnách, kde je vystavena přirozenému proudění vzduchu a ideálním podmínkám, prostě síle přírody.
Gombasecká klobása byla malým, velkým pokladem slovenské kuchyně ale postupně si našla cestu i k nám, kde si získává srdce gurmánů i milovníků tradičních chutí. Je ideální jako součást oběda nebo večerního pohoštění a její jedinečná kombinace fermentace, chuti česneku a sušení v přírodních sušárnách jí dodává nezaměnitelný charakter.
Vybíráme pro Vás