Hot dog s grilovanou klobásou a kysaným zelím
počet porcí
4 porce
doba přípravy
20 minut
Obtížnost
Snadná
Tepelná úprava
Pánev či gril
Výjimečně chutná variace na klasický párek v rohlíku, kde prim hraje Krahulecká klobása.
Ingredience
- 4 Krahulecké klobásy original
- 4 bagetky
- 150 g plnotučné hořčice
- 80 g celozrnné hořčice
- 4 kyselé okurky
- 2 stonky jarní cibulky
- 150 g kysaného červeného zelí
- smažená cibulka
- hrachové klíčky
Postup přípravy
1. Klobásy opečeme na středně rozpáleném grilu z obou stran dozlatova. Bagetky podélně nakrojíme a nasucho je na grilu rozpečeme. V misce smícháme obě hořčice. Okurky nakrájíme na kolečka a jarní cibulku nadrobno.
2. Do rozpečených baget rozetřeme hořčici, na kterou rozložíme zelí a kolečka okurek. Na okurky položíme klobásu s trochou zelí a jarní cibulkou. Nakonec můžeme hot dogy dozdobit smaženou cibulkou a klíčky hrášku.
Podívejte se i na naše