 
                                                    Gulášová polévka
                                    Počet porcí
                                    4 porce
                                
                            
                                    Doba přípravy
                                    Poctivé jídlo (20 - 60 min)
                                
                            
                                    Obtížnost
                                    Snadná
                                
                            
                                    Tepelná úprava
                                    Teplá kuchyně
                                
                            My jsme si gulášovou polévku udělali v kotlíku, ale jde to určitě i v hrnci na sporáku. Další recept od Krahulík vaří pochází tentokrát od výherkyně Facebookové soutěže o kotlíky. Děkujeme!
Ingredience
- Krahulecká klobása
- slanina
- olej
- cibule
- česnek
- brambory
- gulášové koření
- mletou papriku uzenou, sladkou
- pikantní papriku (nebo chilli)
- majoránka, pepř, sůl
Postup přípravy
Nejdříve si nakrájejte cibuli a slaninu, osmahněte na troše oleje, přidejte česnek. Nakrájejte brambory a přidejte je též, zalijte vodou. Přidejte koření a dosolte, jakmile jsou brambory měkké, přidejte rozkrájený kozí roh a na kolečka nakrájenou krahuleckou klobásu.
Podávejte s čerstvým pečivem.
                    Podívejte se i na naše
 
     
    