Žába v díře

počet porcí 3 - 4 porce
doba přípravy 45 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně

Žába v díře je tradiční anglický recept. V českém prostředí by to byla taková klobása v těstíčku/nádivce.

Sdílejte na:

Ingredience

Postup přípravy

  1. Pekáč vymastíme olejem nebo sádlem. Naspod dáme část nakrájené cibule na větší kusy. Na ni poklademe rozkrojené klobásy (Krahulecká klobása Originál) a zbytek cibule nasypeme na ně. Dáme do předehřáté trouby na 220° na 15-20 minut
  2. Mezitím smícháme v míse mouku, mléko, černé pivo, vejce, hořčici, sůl, pepř a bylinky
  3. Následně nalijeme těsto na opečené klobásy. Stáhneme troubu na 180° a pečeme dalších 30 minut.