Vždy chutné

Recepty

bageta s lahodným kuřecím gyrosem sous-vide od Krahulíku

Bageta s kuřecím gyrosem

doba přípravy 15 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Studená kuchyně
recept na košičky s játrovkou

Košíčky s Játrovkou

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Studená kuchyně
recept trubičky se šunkovou pěnou

Trubičky se šunkovou pěnou

doba přípravy 30 minut
Tepelná úprava Studená kuchyně
Vánoční klobásové rohlíčky

Klobásové rohlíčky

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Studená kuchyně
Vánoční brambule od Krahulík

Vánoční brambule

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Studená kuchyně
 decoding

Quiche s kuřecím gyrosem

doba přípravy 80 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Kotlík

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Gulášová polévka

doba přípravy Poctivé jídlo (20 - 60 min)
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
kotlíkové rizoto recept

Kotlíkové rizoto

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Recept na chilli con carne á la Krahulík

Chilli con carne á la Krahulík

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Palačinkový dort

doba přípravy 60 minut
Obtížnost Obtížná
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Žába v díře

doba přípravy 45 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Enchiladas á la Krahulík

doba přípravy 45 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Špekáčková pomazánka na chlebíčky

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Snadná
Tepelná úprava Studená kuchyně
 decoding

Dančí guláš s vopelkami

doba přípravy 1 hodina
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně