recept na hovězí líčka s brusinkovou omáčkou

Hovězí líčka s brusinkovou omáčkou

počet porcí 2 porce
doba přípravy 45 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Sdílejte na:

Ingredience

Autor receptu: Pavel Klíma

  • Krahulík sous-vide Hovězí líčka
  • sádlo
  • cibule
  • celer
  • mrkev
  • petržel
  • vývar
  • červené víno
  • koření (bobkový list, pepř, nové koření, jalovec)
  • brusinková marmeláda
  • smetana
  • sušené brusinky

Postup přípravy

Na sádle orestujeme cibuli a kořenovou zeleninu, podlijeme vývarem, trochou červeného vína, přidáme koření a dusíme. Koření vyjmeme, zeleninu rozmixujeme, přidáme dvě lžíce brusinkové marmelády a na zjemnění trochu smetany, provaříme. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši a sušené brusinky.