Vždy chutné

Recepty

 decoding

Konfitovaná vepřová líčka s pohankou, zeleninou a mladým špenátem

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Zapečené tortilly plněné trhaným vepřovým

doba přípravy 40 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Lokše s kuřecím gyrosem

doba přípravy 45 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Jarní závitky s trhaným vepřovým

Jarní závitky s trhaným vepřovým masem

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Recept sous-vide guláš

Vepřový guláš s karlovarským knedlíkem

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Quiche s kuřecím gyrosem

doba přípravy 80 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Kotlík

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
kotlíkové rizoto recept

Kotlíkové rizoto

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Žába v díře

doba přípravy 45 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Enchiladas á la Krahulík

doba přípravy 45 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Dančí guláš s vopelkami

doba přípravy 1 hodina
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Špízy á la Krahulík

doba přípravy 30 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
 decoding

Hamburgery s trhaným vepřovým masem

doba přípravy 50 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
recept líčka

Hovězí líčka sous-vide, sýrová polenta a pečená mrkev

doba přípravy 20 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně
Recept na líčka s batátovou kaší

Hovězí líčka sous-vide s bramboro-batátovou kaší s pečeným česnekem a pažitkou

doba přípravy 50 minut
Obtížnost Střední
Tepelná úprava Teplá kuchyně