Dančí kostky

 decoding

Dančí kostky jsou výsledkem zajímavého způsobu přípravy dančího masa, tzv. metodou sous-vide. Jedná se o velmi pomalé vaření při nízké teplotě, jehož výsledkem je šťavnaté a křehké maso lahodné chuti, které se velmi snadno dělí na menší kusy.

  • pomalu vařené dančí maso
  • neobsahuje lepek
  • velmi snadná a rychlá příprava
Číslo výrobkuTrvanlivostTeplota skladováníHmotnostbalení
4431590 dní1 – 7 °C300g kal.vakuové balení
Sous-vide křehké a šťavnaté pomalu vařené maso

Proč sous-vide?

Máte chuť dát si pořádné, zdravé jídlo plné živin? Ale zároveň Vás tlačí čas? Za 6 minut můžete mít na stole skvělé, zdravé jídlo. Jak je to možné? Všechno díky modernímu způsobu vaření “sous-vide”, kdy se maso pozvolna vaří několik hodin za teploty nižší, než je bod varu. Tento způsob přípravy vyniká tím, že maso je dokonale křehké, plné šťávy a uchová si maximum živin.

Co je sous-vide?

Tento kulinářský postup se rozšířil z těch nejluxusnějších restaurací a tenhle zážitek si můžete dopřát i Vy. Jednoduše a za pár minut. Metoda získala jméno z francouzštiny, tedy jazyka těch pravých milovníků dobrého jídla. Jak se vlastně připravuje? Vybraný pokrm se uzavře do vzduchotěsného sáčku a vaří se velmi dlouho a při konstantní nízké teplotě, buď ve vodní lázni, nebo v páře. Není to úplně složité, ale doma si na to troufne málokdo. Navíc, kdo má v dnešní době pár hodin na přípravu oběda, že? Tuhle dlouhou a nudnou práci za Vás převzali mistři kuchaři od nás z Krahulíku.

Vždy aktuální složení najdete v podkladech pro obchodníky Štítky: Bezlepkové Premium Sous-vide
Dančí kostky sous-vide