decoding

Aktualita

Nový přírůstek do řady Sous-vide

Novinkou naší řady mas je sous-vide guláš, který je připraven metodou sous-vide a zahuštěný pouze cibulí….

Novinkou naší řady mas je sous-vide guláš, který je připraven metodou sous-vide a zahuštěný pouze cibulí. Tento produkt je dostupný v balení o hmotnosti 300 g a bude nabízen v síti Tesco a na tradičním trhu.

Využitím metody sous-vide zachováme veškerou chuť a výživové hodnoty surovin. Zahuštění pouze cibulí zase zajistí, že nemusíme přidávat žádné další látky, jako je mouka nebo škrob, což činí produkt ideálním pro lidi s alergií na lepek a podobně.

Sous-vide guláš je skvělá volba pro každého, kdo chce vyzkoušet tradiční jídlo vynikající kvality s extrémně krátkou a snadnou přípravou. Produkt můžete již zakoupit v síti Tesco a brzy také v prodejnách tradičního trhu. Tak zkuste poctivý sous-vide guláš.

Sous-vide guláš je ideální volbou pro ty, kteří chtějí vyzkoušet něco nového a zároveň si užít vynikající kvalitu a chuť guláše. Je to také skvělá volba pro ty, kteří nemají příliš mnoho času na přípravu jídla, nebo si chtějí vychutnat kvalitní guláš i bez nutnosti vaření. Produkty jsou již k dostání v síti Tesco a na tradičním trhu, takže si můžete snadno pořídit svůj oblíbený sous-vide guláš.

PROČ SOUS-VIDE?

Máte chuť dát si pořádné, zdravé jídlo plné živin? Ale zároveň Vás tlačí čas? Za 6 minut můžete mít na stole skvělé, zdravé jídlo. Jak je to možné? Všechno díky modernímu způsobu vaření “sous-vide”, kdy se maso pozvolna vaří několik hodin za teploty nižší, než je bod varu. Tento způsob přípravy vyniká tím, že maso je dokonale křehké, plné šťávy a uchová si maximum živin.

CO JE TO SOUS-VIDE?

Tento kulinářský postup se rozšířil z těch nejluxusnějších restaurací a tenhle zážitek si můžete dopřát i Vy. Jednoduše a za pár minut. Metoda získala jméno z francouzštiny, tedy jazyka těch pravých milovníků dobrého jídla. Jak se vlastně připravuje? Vybraný pokrm se uzavře do vzduchotěsného sáčku a vaří se velmi dlouho a při konstantní nízké teplotě, buď ve vodní lázni, nebo v páře. Není to úplně složité, ale doma si na to troufne málokdo. Navíc, kdo má v dnešní době pár hodin na přípravu oběda, že? Tuhle dlouhou a nudnou práci za Vás převzali mistři kuchaři od nás z Krahulíku.